2017 parimad programmid lunavaraviiruste tõrjeks

2016. aastat võib kutsuda rahumeeli lunavaraviiruste aastaks. Viimase kaheteistkümne kuu jooksul loodi tuhandeid krüptoviiruseid ja lunavaraparasiite, mis suutsid välja pressida miljoneid pahaaimamatutelt ohvritelt . Kahjuks ei tundu see trend nii pea muutuvat. On ennustatud, et lunavaraviiruste arv tõuseb eesootaval aastal ning samuti võib oodata, et luuakse mitmeid erinevaid hübriidversioone, mis käituvad sarnaselt lunavaraviirustele . Küberturbe eksperdid ei anna aga võitluseta alla. Mida rohkem tekib juurde küberviiruseid, seda rohkem on turvaprogrammide arendajatel motivatsiooni loomaks võimsamaid tooteid, mis suudaksid võidelda lunavaraviirustega ning saaksid kaitsta seadmeid reaalajas. Samas muidugi tähendab see seda, et mida tugevamaks muutub küberturve, seda keerulisemaks muutuvad ka viirused ise. Tegemist on põhimõtteliselt lõputu sõjaga. Sedavõrd olulisem on kõigil end kaitsta korralike viirusetõrjetega, mis on ka pidevalt uuendatud.

Hetkel on olemas väga palju erinevaid programme, mis suudavad lunavaraviiruseid eemaldada. Samas aga võib see suur valik pea ringi käima ajada. Seetõttu oleme reastanud parimad programmid, mida tasuks proovida. Soovime ka rõhutada, et kuna lunavaraviirused arenevad pidevalt edasi, ei ole mitte mingit garantiid, et viirusetõrje on 100% efektiivne. Sel põhjusel ei soovita me kasutada vaid ühte viirusetõrjet, vaid tuleks võtta kasutusele lisameetmeid, et end kaitsta rünnaku eest . Lunavaraviiruste tõrjed ei suuda kahjuks krüpteeritud faile krüpteeringust vabastada. Tõrjeprogrammid eemaldavad lihtsalt pahavaralised failid ja tagavad, et seade ei saa rohkem kahju. Alljärgnevas ülevaates räägime lähemalt, millised on 2017. aasta parimad lunavaraviiruste tõrjed ning loodetavasti leiate tänu sellele parima programmi.

1. Malwarebytes 3.0

Kui sa otsid väga kiiret lunavaraviiruse eemaldamise lahendust, võib Malwarebytes pahavaratõrje olla just see, mida sa otsid. Malwarebytes on hiljuti läbi teinud suure uuenduse, mis on toonud selle pahavara lähemalt professionaalsete viirusetõrjete poole. Uus Malwarebytes 3.0 sisaldab lisafunktsioone ja täiendusi, mis muudab programmi selle loojate sõnul neli korda tugevamaks ja kiiremaks kui varem. 14 päeva pikkune tasuta prooviperiood peaks olema piisav, et hinnata programmi võimeid, kui asi puudutab pahavaraliste veebilehtede blokeerimist ja nakatunud allalaadimiste peatamist. Pärast prooviversiooni on võimalik osta ühe aasta pikkune Malwarebytes 3.0 Premium litsents, mis maksab $39.00. Klõpsa siia, et uurida rohkem Malwarebytes 3.0 kohta..

The best ransomware removal tools of 2017

2. Plumbytes pahavaratõrje

Plumbytes Anti-Malware on nutikas pahavaratõrje, mille võimsad funktsioonid on lunavaraviirustega nakatunud arvutikasutajate jaoks tõelised päästjad. Hoolimata võimsast installeerimisviisardist on programm ise väga kiire ja uskumatult lihtsasti kasutatav, seega isegi vähem kogenud arvutikasutajad saavad selle programmiga kenasti hakkama. Mõned lunavaraviiruste ohvrid võivad olla küll pettunud, kuna Plumbytes ei paku andmete taastamise funktsiooni. Samas tuleks mõista, et see ei ole ülesanne, milleks see programm on loodud. Pahavaratõrje saab edukalt hakkama Troojade, juurvara ja potentsiaalselt ohtlike failide tuvastamisega ning kasutab mitmekihilist süsteemi, mis aitab probleemist vabaneda, kui su seade peaks viirusega nakatuma. Plumbytes Anti-Malware Premium litsents, mis kestab pool aastat, maksab $49.99, mistõttu on tegemist ühe parima hinna-funktsionaalsuse suhtega viirusetõrjete hulgas. Kui sa soovid Plumbytes Anti-Malware kohta lugeda lähemalt, klõpsa sellele lingile..

The best ransomware removal tools of 2017

3. Webroot SecureAnywhere viirusetõrje

Webroot SecureAnywhere Antivirus on usaldusväärne viirusetõrje, mis sai alguse Mac OS X-põhisest skänneerijast ja on arenenud mitmekülgseks tooteks, mis suudab kaitsta nii OS X, Windows, Android kui ka iOS operatsioonisüsteeme. Viirusetõrje pilvepõhise serveri tõttu on programm reaalajas uuendatud, seega on viiruste andmebaas alati sünkroonis hiljutiste pahavaradega. Webroot kontrollib pidevalt servereid süsteemiskänneeringu ajal ning võtab ette vastavaid toiminguid, kui seadmest leitakse pahavaralisi kirjeid. Webroot SecureAnywhere AntiVirus on kõigile saadaval $25.00 eest aastas. Kõlab hästi või mis? Loe Webrooti ja selle funktsioonide kohta lähemalt siit.

The best ransomware removal tools of 2017

4. Zemana pahavaratõrje

Kuigi Zemana AntiMalware on suhteliselt uus pahavaratõrje, on see juba võitnud tuhandete arvutikasutajate usalduse. Programm on ülikiire ja suudab koostada põhjaliku turvaaruande vaid 5 minutiga. Nagu enamike pahavaratõrjete puhul on ka Zemanal tasuta prooviperiood, kuid ka tasuline versioon on sõbraliku hinnaga. 24/7 tehniline tugi, reaalajas kaitse ja muidugi kaitse lunavaraviiruste eest läheb maksma $6.95. See on väga magus hind, eriti arvestades, et Zemana AntiMalware on üks kõige kiiremini arenevaid turvalahendusi praegusel turul. Rohkem infot Zemana AntiMalware kohta…

The best ransomware removal tools of 2017

5. OSHI Defender

OSHI ei ole ehk kõige kirkam näide meie nimistus, ent sellest hoolimata tehakse programmile pidevalt uuendusi ning iga uuendus toob kaasa aina paremaid funktsioone. Kui sa ei soovi keerulist turvaprogrammi, mis hammustab suure tüki arvuti mälust ja muudab seadme aeglaseks, peaksid sa andma võimaluse OSHI Defender pahavaratõrjele. Tegemist ei ole üksnes lunavaraviiruste eemaldajaga, vaid see pakub usaldusväärset reaalajas kaitset. Programmi peamine eesmärk on kaitsta kasutaja privaatsust, seega on see programm eriti soovitatud neile, kes väärtustavad oma diskreetsust. Kuue kuu pikkune kaitse maksab $39.99. Loe siit rohkem OSHI Defender funktsioonide kohta..

The best ransomware removal tools of 2017

BOONUS: aita oma arvutil taastuda pärast lunavaraviiruse rünnakut Reimage’i abil

Kõik programmid, mida oleme maininud selles ülevaates, on võimsad ja usaldusväärsed ning suudavad tavaliselt lunavaraviiruseid ja muid ohtlikke programme eemaldada tõhusalt. Kuigi need programmid kustutavad pahavaralised kirjed, ei pruugi need alati aidata rünnaku tagajärgede klaarimisega. Seetõttu võid sa vajada spetsiifilisemat programmi, mis aitab arvutit taastada. Selle jaoks sobivad arvuti taastamisprogrammid nagu Reimage. Kuigi Reimage ei taasta krüpteeritud faile, parandab see muudetud registrikirjed, ehitab uuesti üles korrumpeerunud tarkvarad ja asendab kahjustatud Windowsi failid. Reimage maksab ühe seadme kohta aastas $69.95. Klõpsa sellel lingil, kui soovid enne Reimage’i ostmist sellega pisut tutvuda..

The best ransomware removal tools of 2017
Autori kohta
Loe teistes keeltes